Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2021 10:11 - СПЕШНО СЕ ТЪРСЯТ ОЩЕ ДВА МИНИСТЪРА!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1636 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 
          До часове трябва да бъдат намерени още два ГРУшника за служебни министри!

   
Ако попитаме Радев защо причини толкова злини на страната ни, ще получим от него отговор колкото от пора, защо смърди. Но колкото и да виним тази, създадена от Бог личност да трови живота на хората като ги разделя и противопоставя, да пречи на страната ни в отношенията ни с културните държави по света с простащината си, сега се налага да му влезем в положенито - седнал е да мъти собствените си яйца - трите новопредставени пред парламента  партии-идиоти, негови чада, възлюбени  от неговия електорат -  простащината на България, за да излюпи служебен кабинет, управляващ за кратко време страната. От боклуци нищо няма да се излюпи, а ако ги мъти още по-голям боклук, резултатът е предизвестен. Предначертана е обаче президентовата политиката на служебния кабинет. Тя ще бъде продължение на шоуто, което ще има нови действащи лица в служебното правителство, сценаристът ще е същият, Радев. Това правителство вероятно ще е още по-неинтелигентно от парламента, защото родителят му е неинтелигентник.
   
Спрягат се имената на доста министри за новия кабинет на ГРУшника, но не е ясно кой ще бъде министър-председатерят. ГРУшникът иска това да бъде лице от неговия президентов щаб, а не задник от друга партия, когото не познава. Съществуват подозрения, че конкурентът на радевия претендент за президент е Тошко Африкански, за когото настоявал лично учиндолецът срещу подкрепа в президентските избори.     ГРУшникът не иска Тошко Африкански не защото прилича на маймуна - той е много умен!!! - но по-вярва на човек от екипа си. Тоя ще го донаманипулирва още един, Слави.
   Има вече
кандидати за министри. От БСП за министър на финансите е одобрен Румен Гечев, с  голям опит в тази област още от времето на проф. Беров. Отговорът на това назначение ще бъде вот на партията на президентските избори за ГРУшника. ГРУшникът държеше на Цветан Васиилев, с голям опит във финансите, но няма как. Друг министър от квотата на БСП, на Енергетиката, ще бъде Румен Овчекрушков, завършил съветска енерегетика. Министър на Здравеопазването, вероятно ще е доцент Мангъров, с опит във ваксинирването. По-подходящи за министър на Културата от Мая Манолова и за Образованието от Станислав Трифонов пък нема!!!  За министър на Вътрешните раоти се спряга Генерал атанасоВ. Така за следващите президентски избори ГРУшникът ще има подкрепата на партиите-идиоти, наричани несистемни или протестни.

   За министър па спорта има двама спрягани, това са сумистът Котоошу или жена му, която е японка но владее прекрасен български език и е много  образована, г/жа Миосу Камадата. Тя е била национална сътезателка на греда, след което е преминаиала на прескок на кон без гривни.  

    Кандидатите за министри са преминали вече през кандърмаода-та в президентщината, търсят се обаче още два, а ГРУшниките свършиха. На списъка на кандърмакьошето двете незапълени бройки остават. А до публикуването му в цялост остават часове.

 

   Стратегическите линии, които кабинетът ще следва вече са ясно очертани от ГРПушника. Ще се демонтира системата ГЕРБ, сред което ще се измете и после изчегърта. Ще се въведе изцяло машинно гласуване, включително и там, където има само една електорална единица. Изборите ще станат прозрачни, иначе ГЕРБ ще се върне. Ще се води борба срещу Истанбулската конвенция. Ще има още едно министерство, което да раследва далаверите на ГЕРБ. Ще се разследва всяко действие на Бойко Борисов, като вече началото е поставено - геннерал Атанасов разполага с къдрав косъм с правоъгълно сечение, който пази в касата на БНБ. След ДНК анализ ще се установи коя е нашата Мата Хари, една от най-важните задачи на служебното правителство. Така ще бъде разплетен казусът колко кюлчета злато на ден е откарвал с джипката в дома си веки ден ББ. Служебното правителство ще трябва да сгроми за дни главния прокурор, когото един наподобяващ едър белочел бивол от ДБ, Илчев, нарече цирей в снагата на България.

   И най-важото – служебното правителство трябва така да направи, че ГРУшника да получи втори мандат...

   На работа, товарищи/другари от служебното правителство. Ако всячески и безропотно слушате този, който ви е назначил, от обичта на народа и успехи в работата си няма да се отървете.







Гласувай:
8



1. dobrodan - Аз съм разочарован от направения избор за министър на финансите.
11.05.2021 10:27
Мисля, че трябваше да бъде избран направо Жан Виденов.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Търсен е многократно, но си невдига телефона,
11.05.2021 11:49
dobrodan написа:
Мисля, че трябваше да бъде избран направо Жан Виденов.


узаконява пред Съда своя партия. Генерален секретар ще му бъде Румен Гечев.
Телефонът му дава сигнал от Ямбол, където комунистите сразиха останалрите партии на 04. 04.
цитирай
3. vmir - Безкрайно съжалявам, че нямам афинитет към ГРУшниците,
11.05.2021 13:18
защото още по-безкрайно искам да съм министър, ако да бях успял да ги залюбя, нямаше да спра да плюя, докото не ме назначат за министър.

p.s. Моля изявлението ми да не се приема съвсем буквално, защото една неголяма месечна сума определено ще повлияе на чувствата ми, както някога подсказа блогърът морски пръдни но под ник "икономист0". Моля заинтересуваните да ми се обадят на лични за да им изпратя номер на банкова сметка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184652
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031