Постинг
19.04.2023 14:06 -
Домашен хляб с газирана вода...уникално вкусен
Автор: hloris
Категория: Рецепти
Прочетен: 13316 Коментари: 13 Гласове:
Последна промяна: 06.05.2023 22:26
Прочетен: 13316 Коментари: 13 Гласове:
18
Последна промяна: 06.05.2023 22:26
Моля,пишете дали ви се отваря рецептата в ютуб,
иначе е безпредметно да държа тозипост тук.
Чакам Вашите отзиви!
В банските на Мимо Гарсия се озоваха чес...
Раздвижване на хормоните в Южна Африка
„Лошо се ударих… Това беше!“: Последните...
Раздвижване на хормоните в Южна Африка
„Лошо се ударих… Това беше!“: Последните...
но може да го изгледате в ютуб...
приятно гледане...просто хляб с много малко и най-вече естествени съставки
цитирайприятно гледане...просто хляб с много малко и най-вече естествени съставки
стигаа с твоите тъпоиЗъми, по никое...време..Ляб..)),
/ нали си дремеш там у Тубата@ мноо ти е интересно..
на нас, тези кулинарии, не са ни забавни, никак..
седи, нелепо..
цитирай/ нали си дремеш там у Тубата@ мноо ти е интересно..
на нас, тези кулинарии, не са ни забавни, никак..
седи, нелепо..
нали си индивидуалистка?!
Защо тогава говориш от името на всички?!
В блога си пиша неща,които на мен са ми интересни...
на който не му е интересно,то да не чете.
Хората на село вече ги интересува да ядат екологична чиста храна,в това число и да си приготвят хляба сами...и масово си имат в къщи хлебопекарни.
цитирайЗащо тогава говориш от името на всички?!
В блога си пиша неща,които на мен са ми интересни...
на който не му е интересно,то да не чете.
Хората на село вече ги интересува да ядат екологична чиста храна,в това число и да си приготвят хляба сами...и масово си имат в къщи хлебопекарни.
...откъде, го, изкопа, това..разбира се че съм АЗ...а,. не масата/ обществото..
не може, да пишеш, какво на теб, ти е кеффнало..
а, дали, има..ответен интерес..,нали
цитирайне може, да пишеш, какво на теб, ти е кеффнало..
а, дали, има..ответен интерес..,нали
като щракнете на отиди в ютуб...при мен не се получава
то ,моля,на който му се отваря,то да напише как беше количеството на продуктите,запомнила съм само,че се работи с половин литър газирана минерална вода,7 грама мая,2суп.лъжици захар,лъжица и половина сол,но не си спомням количеството на брашнжто,което се добавяше на два пъти,първият път беше май 500 грама,а втория,200-250 грама,и от тази пропорция продукти се получават два хляба...на мен ми беше интересна техниката на приготвяне,и не се опитах да заметя точните количества продукти
пишете тук,моля,под формата на коментар
цитирайто ,моля,на който му се отваря,то да напише как беше количеството на продуктите,запомнила съм само,че се работи с половин литър газирана минерална вода,7 грама мая,2суп.лъжици захар,лъжица и половина сол,но не си спомням количеството на брашнжто,което се добавяше на два пъти,първият път беше май 500 грама,а втория,200-250 грама,и от тази пропорция продукти се получават два хляба...на мен ми беше интересна техниката на приготвяне,и не се опитах да заметя точните количества продукти
пишете тук,моля,под формата на коментар
Първият път е 650 гр брашно, вторият път 150 гр брашно, солта е чаена лъжичка и половина.
цитирайvaleska написа:
Първият път е 650 гр брашно, вторият път 150 гр брашно, солта е чаена лъжичка и половина.
Питам,защото смятам тези дни да го правя...купувам един хляб с квас,който напоследък много го развалиха.
От доста време аз си пека сама хляба в хлебопекарна. Откакто почнах не искам и да вкусвам друг хляб.
цитирайhloris написа:
Питам,защото смятам тези дни да го правя...купувам един хляб с квас,който напоследък много го развалиха.
valeska написа:
Първият път е 650 гр брашно, вторият път 150 гр брашно, солта е чаена лъжичка и половина.
Питам,защото смятам тези дни да го правя...купувам един хляб с квас,който напоследък много го развалиха.
9.
hloris -
дай,ако искаш,твоята рецепта за хляб тук...слагаш ли някакви семена всъщност?!?
30.04.2023 00:31
30.04.2023 00:31
elizabethborislavova написа:
От доста време аз си пека сама хляба в хлебопекарна. Откакто почнах не искам и да вкусвам друг хляб.
hloris написа:
Питам,защото смятам тези дни да го правя...купувам един хляб с квас,който напоследък много го развалиха.
valeska написа:
Първият път е 650 гр брашно, вторият път 150 гр брашно, солта е чаена лъжичка и половина.
Питам,защото смятам тези дни да го правя...купувам един хляб с квас,който напоследък много го развалиха.
линк към рецептата за хляба с газирана вода вторият видеоклип
цитирайлинк към рецептата за хляба с газирана вода първия видеоклип
Благодаря на valeska,която ми подаде линковете на лс
цитирайБлагодаря на valeska,която ми подаде линковете на лс
Линка се отваря!
Хубава вечер:)
цитирайХубава вечер:)
marana69 написа:
стигаа с твоите тъпоиЗъми, по никое...време..Ляб..)),
/ нали си дремеш там у Тубата@ мноо ти е интересно..
на нас, тези кулинарии, не са ни забавни, никак..
седи, нелепо..
/ нали си дремеш там у Тубата@ мноо ти е интересно..
на нас, тези кулинарии, не са ни забавни, никак..
седи, нелепо..
И на нас ти не си ни интересна, но си на ".. всяка манджа мерудия" а това оставя лош вкус... Навред!!!
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.