Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2021 06:42 - Клетвен завет в Черно море за всички спящи оправдани
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 3537 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 17.06.2021 16:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 В този откъс от късния дъжд се представя клетвен завет, чрез който умрелите приемат дара на възкресение. Представете си колко важно е това? Тва е служение за милиардите хора от Адам и Ева починали и определени за спасение: 

“Победа! Победа! Победа! Рабиньо Моя, днес, в ден на хваление, принеси приноса на прошение и навлезни в изпълнение на служение! Като страж на Небеса стори Клетвен завет сред вода за всичко живущо в дълбина на моря, живи и спящи от Създание до Окончание, и са намерили оправдание чрез Съд на правда в Небеса! Дадена е за тях цена – кръвта на Господа Исуса Христа! Днес чрез Клетвен завет те приемат дара на възкресение за в ден на преображение и са намерили изкупление чрез кръвта на Господа Исуса Христа за в бъдеща съдба.

О, даре на възкресение, чрез чудо и знамение днес иди и навлез в изпълнение! И приготви всички живущи в хидросферата като флора, фауна и човек, спящи и дишащи сред водните недра. О, днес вие приемете дара на изцеление, знамението на възкресение и в миг на Архангелска тръба навлезте в преображение завсегда сред Новото царство на бъднина. Амин!

Бъди благословено, водно царство, в обитание сред всички море­та и реки! Приемете обещание от Древността на вашите бащи и в ден на изкупление възкръснете кат души на спасение, били на съхранение в спяща съдба сред морски дълбини. Вие, които намерихте изкупление чрез кръвната цена на Агнеца Христа, приемете дара на съдбата – възкресение за в ден на преображение! Амин! Седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! Бъдете благословени и в ден на преображение преобразени в нови съдби. Амин седем пъти по се­дем завсегда и се намерете сред Ново Небе – Земя! Амин. И в тоя миг на съдбата приемете милост на Земята като царствена съдба, и сключете мир с Небеса! Амин!”

ЗАВЕТЪТ:

“О, Всемирни Боже, Бог на вси правдини! Днес Аз, Дух Святи, чрез съсъда на почит в милост на хвала като страж на Всевишна съдба, Те моля да приемеш Завета на вси спящи оправдани чрез Съд на правда като избрани и предузнани човеци, флора и фауна, минали през човешкото тяло, оставили следи на фосфорни двигатели:”

“Ний днес чрез “Адама” в чин “Аарон” – стража, чрез негова­та уста се заклеваме във вярност завсегда и със Завет на мир излизаме пред Небеса. Амин! О, Всемогъщи Боже на милостна съдба, днес чрез Адама и Ева, оправдани наново Едемски жители – земни служители на Всевишния Бог като Мойсеево служение чрез Аароново све­щено изпълнение, моля да се приеме Клетвеният завет на мир и служение пред Небеса и пред Всевишния Бог! Днес ние, вси спящи сред всички хидросферни недра, океани и моря, реки и езера, заклеваме се във вярност на съдба и даваме обещание да сме верни в изпълнение, в ден на Архангелска тръба да навлезем в изпълнение на преображение чрез дара на знамение и чудеса – възкресение в небеса. Амин Ние вси в единство – човек, флора и фауна приемаме и признаваме Царя над вси царе, Творец на всемирни съдби, единен с Царя на Ново Небе – Земя. Амин!”

“Днес Аз, Всемогъщ Вседържител на всемирни съдби, приемам Клетвения завет на вси от флора, фауна и човек, спящи и живи, от Начинание до Окончание сред вси хидросферни недра! И обявявам мир сред небеса, и ги признавам като изкупени с кръвна цена и оправдани земни съдби чрез Съд на правда в небеса! И вас благославям седем пъти по седем от Мен, Всевишний Творец на всемирна съдба, като ви заповядвам в ден на изкупление при звук на Архангелска тръба: навлезте в преображение завсегда! Благословени от мен, Вседържителя на вси съдби! Амин!

А ти, стражо на съдбата, като Ева – ребро Адамово сред Ново Небе – Земя в Едема завсегда, днес навлезни във вода и извърши Клетвения завет на мир с Небеса в тоз ден на съдба. И бъди, Адаме, Аарон (свещеник), и навлезни от днес в Аароново служение чрез изпълнение, като Ева ти е уста, както Аарон на Мойсей. Амин! Бъдете благословени седем пъти по седем от Мен, Всевишния Творец кат Едемска двойка на бъднина и поемете съдби, непозволени никому на Земя на вси спящи човеци, риби и треви сред всички води! Амин! Седем пъти по седем бъдете благословени и употребени, като на вашите плещи лежат вси съдби! Амин! Седем пъти по седем от Мен, Творец на съдбини! Амин!”

(Дата няма, но вероятно е на 07.06.1958 г., събота)

Днес, сряда, приеха символа на Завета – причастие Господният раб – свещеникът и Рабинята Господня с пет сестри като браслет петорен в употребление. Изля се небесно благословение – Бог с голяма сила ни посети и се изляха Слова на милост и любов в изпълнение!

“О, ти днес в ден на милост и изцеление приеми изцеление! И в тоя миг на съдба изцелена бъди и дара на знамения и чудеса приеми! И ти, свещениче, благословен бъди и дара на духовно изцеление над всяка твар носи. Изцелен бъди и дара на знамения и чудеса носи като орденоносец на велики съдби и изцелявай тез неправди и нечистоти, завладявай и изцелените изпращай в хамбара на Небесата! Амин!

Седем пъти по седем благословена бъди и дара на изцеление чрез свещеническо служение приеми! Амин! Алилуя! Върви и земната кора обиколи, и Светлината носи! Носителко на ордени на Отца и Христа, запечатана с троен печат на съдба като Моя войска, иди и Светлината Ми носи! И в тоя миг на съдба изцелена бъди чрез помазание от свещенодейна ръка! Затова измий се ти и се приготви да се докоснеш до велики съдби. “Амин” седем пъти по седем от Мен, Отца, приеми дара на различните цветя в твоята гърда! Амин!

“О, да бъде благословено Името Твое завсегда! И в тоя миг на съдба аз чакам удостоение да приема чрез свещенодейна ръка! Амин.

11.06.1958 г. 





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 644818
Постинги: 912
Коментари: 1022
Гласове: 2559
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031