Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2020 17:11 - Германия падна ?
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 863 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 28.10.2020 17:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Слушайки кратки видеоклипове, в които германците молят руснаците да помогнат за промяната на тяхната държава, разбирате колко лоши са нещата в Германия.
И това се изразява не само в нарастващия поток от мигранти, отмиващи  местните жители и закони, но и във факта, че развратът в Германия не е абстрактна и преувеличена величина, а най-ужасното и ужасно настояще.
Това е особено очевидно в примера на Ойген Мартенс, който излежа 10 години затвор за това, че 10-годишната му дъщеря Мелита отказа да посещава уроци "за това" в училище.   В такива класове на децата се показват гениталии с различни размери, като им се дава домашна работа -  да опишат какво е оргазъм и да посочат къде са ерогенните зони.
  И наскоро (на 11 септември тази година) германските власти решиха, че съпругата на Ойген Луиз също трябва да лежи в затвора.
Съдът не се спря от това, че Луиз е кърмачка: най-малкото й дете е на 7 месеца. А в семейството има 9 деца.
Полицията има право да прибере Луиз от вкъщи по всяко време. Ако Йоген е на работа по време на ареста на жена си, полицията ще заведе децата в сиропиталище.
Заради принудителното изследване на пениса и оргазма, което се налага на 10-годишната Мелита, държавата, чрез ръцете на съда и полицията, е готова да остави всичките 9 деца сираци, включително бебето.
  „Вече не знаем как да реагираме на този абсурд“, казва Ойген Мартенс на руски и иска да го наречем Евгений. Той и съпругата му са руски германци. И двамата са дошли в Германия преди четвърт век с родителите си като 14-годишни.
„Когато най-големият ни син се сблъска с уроци по сексуално възпитание в училище, забелязахме, че той започна да има проблеми със съня. В съседен град децата след тези уроци се разболяха след подробностите за технологията на полов акт, дори шестима трябваше да бъдат откарани в болницата.
Ето защо, преди да започнем секс курс с 10-годишната Мелита, ние й казахме: зависи от вас, ако не искате да отидете, не ходете. Вярвахме, че живеем в демократична държава, където имаме право на избор. Но ние сбъркахме горчиво.
Научавайки, че Мелита отказва да присъства на урока, директорът първо довежда дъщеря му сълзи, след което насила се опитва да я завлече в класа. Мелита се съпротивляваше.
След това я настаниха в учителската стая. Тя също не отиде на следващия секс урок. Училището пише документи за нас до своето министерство. Със съпругата ми бяхме глобени.
В тези статии ние фигурирахме като „родител номер 1“ и „родител номер 2“, тъй като понятията „баща“ и „майка“ бяха премахнати в германското законодателство - тук е позволено да се женят за гейове и лесбийки, те могат да осиновяват деца.   Глобата е малка, но символична - 30 евро от мен и 30 евро от жена ми. Трябваше да предам момичето си за 30 сребърника, като Юда. Беше въпрос на принцип, а не на пари. И не платих. Бях вкаран в изолация за един ден. Когато излязох от затвора, бях посрещнат от съмишленици, които също са против секс- просветата за малки деца. Те дойдоха с децата си, държаха плакати: „Нямаме нужда от секс, а от любов на родителите!“   Тук, в Германия, в Европа, те целенасочено унищожават морала. Следващата стъпка е легитимиране на педофилията и кръвосмешението. Известно е, че в силовите структури на Германия и Европейския съюз има мощно педофилско лоби. Преценете сами: защо иначе децата трябва да бъдат обучавани на сексуални удоволствия на 10-годишна възраст?
  „Лежането  ми в затвора изобщо не изчерпа конфликта - така отговорих само за неплащане на глобата. Самото дело обаче не е приключило.   Ние  много преживяваме за Русия тук. Моля изчакайте. Тук, в Европа, вече има солидни Содом и Гомор. Не позволявайте това да се случи в Русия! " - казва Ойген Мартенс.   Ирина Бергсет, координатор на социалното движение „Руски майки“: - В Германия педофилията беше обявена от официалните власти за „здравословен тип“ сексуалност в 9 региона (земи) още през 2007 г. (и в страната, където живее и семейство Мартенс).
Детските институции получиха образователна литература и книги с песни, издадени от германското министерство по семейните въпроси. Това са учебници за родители, учители в детска градина и деца от 0 до 6 години „Любов, тяло, играещ лекар“. Тези брошури за педофилия са задължителни за четене.  
Има версия, че идеята за „възпитаване“ на деца по интимни въпроси принадлежи на елитите на европейските държави, които очевидно са въвлечени в педофилска мрежа.   Дейли Мейл пише през февруари тази година, че от 1976 г. управляващата партия във Великобритания настоява да се легализира кръвосмешението (полов акт между близки роднини) и да се счита за норма и да се намали възрастта на съгласие до 10 години (т.е. няма съдебно преследване  за връзка с 10-годишно дете, ако докажете, че то, детето, няма нищо против).
  В Европа вече има детски градини, в които се провеждат обучения и игри, които шокират родителите. Има играчки без лице и признаци на пола, там децата се наричат ​​„то“, мотивирайки детето да определи пола, когато порасне.
А през май тази година френските власти помолиха всички момчета да дойдат на училище с поли и да си сложат червило. Всичко това препълни чашата на търпението на обикновените европейци; в много страни бяха създадени движения.Fontes ipsi sitiunt



Гласувай:
6



1. elizabethborislavova - каква е причината и накъде вървим?
28.10.2020 18:11
Как мислиш?
цитирай
2. radostinalassa - Още Джон Ленън каза, че..
28.10.2020 18:15
светът се управлява от ненормални хора. За тях педофилията е нещо нормално.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13133704
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години