Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2020 00:46 - ЗА АНКЛАВИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Регионални   
Прочетен: 1436 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                       ЗА  АНКЛАВИТЕ  В  БЪЛГАРИЯ....

 

     За да премина към анклавите у нас, ще започна издалеч, с тези по света:

     Анклавите са територии от държави, върху които законите им не се прилагат, защото тези територии са откъснати от държавите си от страни-примати, наричани още маймуни с ракети, но и от такива без ракети, изостанали в мисленето и деянията си векове след времето, в което живеят. Има и още една опция за обособяването на анклави – ако в тях живеят примати и никаква връзка на тези примати с нормалните хора в държавата, на чиято територия е анклавът, не е възможна......

   Характерно за анклавите е, че там идиотите създават нещо, за което твърдят, че е тяхната държава, което е крайно неприятно за нормалните държави и така стават трън в техните очи. И не само това – покровителствани от маймуните с ракети, те се превръщат в техни военни бази, които държат на нокти не само страните около тях, но и цял континент, въвеждам таг, Кримският полуостров.

   Ще дам пример с анклави, като започвам с този в Кипър, така наречената Република Северен Кипър, призната само от Турция. Това е типичен анклав, създаващ напежение от основаването му до сега, което не семо не стихва, но и се мултиплицира. Ситуацията с този анклав обаче се променя, губещата от простотията си ще е Турция, която с ненормалността на биринджията си отблъсква света от себе си, в това число и доверието – причината за спадане на курса на лирата й и желанието на все по-малко страни да имат с Турция алъшвериши.

   Англия също има анклави. Цитирам Гибралтар, който е част от Испания, има и част от Кипър, островът, на който се гледа като на непотопяем самолетоносач, а също остров Малвинос, който е аржентински, Виржински острови, те пък част от Пуерто Рико. Тези анклави на някога великатА британиЯ са нейният смъртен гърч, чрез който изродените днес от пиянство и кръвосмешение англичани си напомнят за миналото им величие, когато са ограбвали природните богатсва и труда на половината свят.

   Най-близо до нас са руските анклави, последният от които се роди през 2014 година. Русия като икономика и култура е държава примат, защото поминува единствено от продажба на природни богатства от чужди територии, завладяни от Руската империя. Днес тя не може да произведе нищо, освен ракети с чужди елементи, напр. електронните. Така тя се явява колония към държавите, на които продава различни суровини, добити от природата. Нещо като пирамида, обърната с върха надолу, след най-малкото сътресение тази пирамида ще падне.

    Руските анклави са много и започват твърде издалеч, най-далечният й анклав са Курилските острови, част от Япония. След ВСВ Сталин ги окупира и така до днес. В миналото Руската империя завладява остров Сахалин, принадлежал към Япония, а Сталин след договора между тримата големи в Ялта иска от американците разрешение да окупира целия остров Хокайдо, но му е отказано. Днес този анклав – Курилите  - се води Отвъдморска територия на Русия. В Европа обаче анклавите на Русия са повече. Те се ползват за военни бази с ракети, насочени срещу Европа, а също така за добив на природни ресурси и за ограбване на хората в тези анклави, това което е правила през цялото си съществуване Руската империя. Анклав представлява отнетата част от Финландия, още един просташки анклав има, наричан Приднестровието, стратегически за набези към Украйна и Румъния. Анклави са и териториите на Грузия -  Северна Осетия и излизащият на Черно море анклав, наричан с просташкото име Абхазия. А не Грузия.  От ВСВ до сега Русия държи още едни анклав, наричан Калининградски, част от Прусия, родината на Екатерина Велика, с германски етнос. Последният анклав, който Русия аншлусира бе полуостров Крим, част от Украйна. Само идиот може да признае този анклав за държава, маскирана като част от ОНД, сещам се за един президент, няма да назовавам държавата в която той се бори за обединяването на нацията, но и понятието идиот ми недостига да го охарактеризирам като култура и морал, бих го нарекъл простакисимус. Според него аншлусът на Крим трябва да се признае, защото преди него там се веел руски флаг. Само идиоти могат да признават държави-идиоти, които се създават в тези анклави и които държат на нокти света.

   Започнах издалеч, за да покажа, че за да има анклави, начело с агенти на чужди държави, по същество предатели, причината е ниското им интелектуално ниво и липсата им на ценностна система – те се продават за пари, обикновено рубли. Има едно понятие след Освобождението ни, рубладжии.

   България също има анклави, но те са доста различни от тези, които споменах, но имат нещо общо схтях – там законите на страната не могат да се прилагат. В България анклави по същество са ромовите гета, появаващи се на невероятни места в перифирията на градовете. По-късно с разрастването на градовете те се оказват в тях, давам за пример Аджисанмахала в Пловдив.

  Ще се спра на няколко гета, макар да има хиляди такива в България. Първото е Факултето в София. Там е имало на времето селскостопански факултует, дал име на гетото. Днес гетото е огромно, второ по големина в България. През него минава влак и така част от него пъква през учудените пътници. Това е една територия, където има проформа медицински пункт и полицейски пункт, с това е представена властта там. Нещо като попа арменец в Диарбекир. Да е отишъл някой в от града – София – в това гето да се разходи, нещо да види, да потърси. Такъв нема и нема да има. Това е една територия, загубена за България. На това гето хората гледат като съседите на анклавите до тях.

   Подобно е гетото Столипиново в Пловдив, приело името на един паметник Столипинова майка. То по време на избори, когато се заплаща за всеки глас набъбва до 100000, иначе е към 70000 рома.

   Още само едно гето, възникнало върху извора Клептуза, едно райски красиво място, съсипано от тях. Да е отишъл някой от Велинград там или някой почиващ? Такъв няма да има, това е анклав на територията на България. Подобен анклав в Сливен го заградиха с ограда, за да не се разпростира повече, резултат нема!

   С манталитета на ромовете са и тези по анклавите, които описах, най-вече тези в Голямата страна. Само че има и по-таквиз ромове, които си правят частни гета. Ще цитирам няколко, първият от тях е бизнесменът Илиев от Костинброд. Неговият ромбарок е виден при навлизане в Костинброд от ляво, в града той има още два, а при излизане от Костинброд пак в ляво зад един от ромбароците му расте нов, целият в сиво. Не съвсем както другите анклави, които изредих, но за мен тези огромни постройки с огромни площи около тях са си анклави.

  Сега ще поясня що е джуревец. Това е смеска между български и цигански етнос. Такъв бе Тодор Живков, с майка мамалигарка /влахкиня, румънска циганка/. Той също имаше анклави, цитирам този над с. Правец горе високо над селото. Анклавите му се наричаха резиденции.

   Проускам другият джурувец, Иван Костов – Приватизатора и преминавам към последният анклав, доста апетитен и интересен за главния прокурор. Такъв анклав по подобие на ромовите гета се появи на Черното море, в парк Росенец. Отбелязвам, в парковете и резерватите строежите са забранени. В случаят обаче там всичко бе разрешено. Предполагам, че строителни книжа няма, включително и за хилядите тонове скална маса, за да има залив за яхтата на джуревеца, в случая Доган. Пропускам затрупания с камъни плаж.

   Доган е по-специална кръстоска – между татарка, която е с българска кръв, но освен вярата й е еменен и езика й, а баща циганин. По линията на майка си знае турски, но няма нищо общо с турците. Турците знаят историята му и бягат от него, но пък помаците са така яко хванати от мекеретата му, че за тях мърдане няма. Вероятно той е агент на Кремъл. Та този джуревец удари всички ромове и джуревци в земята със своите сараи по страната. Освен този в Росенец, той има сарай в Девин, в родното му село, в бивщата ловна резиденция на Тодор Живков над с. Абланица под Мургаш. Освен това е купил с подставени лица горите над Своге, общината с кмет от ДПС.  Има обаче едно предположение – че всички имоти на Догана са на рската мафия, която след смъртта му ще си ги получи. И че той е топлата връзка между Руската и Нашата мафия, а дилафът му е Дялан Пеевски.

   Една опастност обаче надвисва над Догана – прокурорска проверка за висчко, което е придобил – и ако това започне, ще има повдигнати обвинения срещу толкова много висши държавници, че ще бъде сменен политическият строй в България, защото ще лъсне истината не само за него, а за това, което се е правило в страната до сега –в центъра на всичко неотменно е стоял Догана.

  На ход е главният прокурор.





Гласувай:
4



1. batogo - !!!:))) В разкриването на Истината е спасението на България, приятелю!
14.07.2020 12:57
Вашите публикации, според скромното ми мнение, са много полезни за проясняване на съзнанието и за придобиване на по-реална представа за задкулисието у нас, което все още успешно се спотайва и върти мръсните си игри за сметка на българските граждани, като успешно манипулира и опростачва голяма част от по лабилните и неосведомените.
Чест и почитания за просветителската лекция!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Благодаря
14.07.2020 14:00
batogo написа:
Вашите публикации, според скромното ми мнение, са много полезни за проясняване на съзнанието и за придобиване на по-реална представа за задкулисието у нас, което все още успешно се спотайва и върти мръсните си игри за сметка на българските граждани, като успешно манипулира и опростачва голяма част от по лабилните и неосведомените.
Чест и почитания за просветителската лекция!


за интелигентния коментар!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183558
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031