Постинг
11.02.2014 00:03 -
Гъби на фурна
Автор: hloris
Категория: Рецепти
Прочетен: 2472 Коментари: 7 Гласове:
Последна промяна: 11.02.2014 00:06
Прочетен: 2472 Коментари: 7 Гласове:
14
Последна промяна: 11.02.2014 00:06
Гъби-кладница,манатарки,сърнела
олио
масло
прясно мляко
яйца
чер пипер
магданоз
копър
Приготвяне:
измитите и нарязани на по-едро гъбки се задушават с няколко суп.лъжици олио за няколко минути на котлон...
След което се прехвърлят в тавичка,поръсват се с черното пиперче,и се заливат с подсолената смес от прясно мляко, яйца,най-отгоре се слагат парченца масло тук-там...
Запичат се във фурната до стягане на яйчено-млечната смес.Поръсват се със ситно нарязан копър и магданоз.
Да Ви е сладко! :)
пп.Ястието може да се приготви и с изсушени гъби по ваш избор от гореизброените,като преди това гъбите се накиснат в гореща вода.
Може да се използват и челядинки при наличие.
олио
масло
прясно мляко
яйца
чер пипер
магданоз
копър
Приготвяне:
измитите и нарязани на по-едро гъбки се задушават с няколко суп.лъжици олио за няколко минути на котлон...
След което се прехвърлят в тавичка,поръсват се с черното пиперче,и се заливат с подсолената смес от прясно мляко, яйца,най-отгоре се слагат парченца масло тук-там...
Запичат се във фурната до стягане на яйчено-млечната смес.Поръсват се със ситно нарязан копър и магданоз.
Да Ви е сладко! :)
пп.Ястието може да се приготви и с изсушени гъби по ваш избор от гореизброените,като преди това гъбите се накиснат в гореща вода.
Може да се използват и челядинки при наличие.
Слепият музикант (разказ)..................
Уважаеми админи!! Аз съм този трол и хей...
ОТНОСНО ГЛАГОЛИЦАТА И КИРИЛИЦАТА
Уважаеми админи!! Аз съм този трол и хей...
ОТНОСНО ГЛАГОЛИЦАТА И КИРИЛИЦАТА
Изглежда вкусно, лесно и бързо. Ще го включа в менюто.
Лека нощ!
цитирайЛека нощ!
Поръсено с малко настърган пермеджан става още по вкусно.
цитирайЩе опитам тази рецепта! Примамлива е!
цитирайедна дамаджана с винУ!
цитирай
5.
f873 -
Това е гозбата на доверието, жалко ...
11.02.2014 18:09
11.02.2014 18:09
Това е гозбата на доверието,
жалко че няма как да ти цъкна х10 ”+”-чета.
;))
цитирайжалко че няма как да ти цъкна х10 ”+”-чета.
;))
6.
hoho22hoho22 -
;)
11.02.2014 21:24
11.02.2014 21:24
Смея да твърдя, че това е един от най интересните постинги на 1ва
Дотук я докарахме. Нищо лично към рецептата, може и да я пробвам
цитирайДотук я докарахме. Нищо лично към рецептата, може и да я пробвам
за пермеджан, бих добавил магданоз и стрък пресен лук. Наздраве. :)
цитирайВашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.