Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2020 11:28 - "СВИДЕТЕЛИТЕ НА КОРОНАВИРУСА" и глобалното античовешко и Антихристово "ВИРУСОБЕСИЕ"!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1869 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 24.05.2020 11:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Който вярва на властите и се съмнява в публикуваните в интернет безбройни разобличителни и "неполиткоректни" статистики, свидетелства и факти, нека сам проверява фактите. Но който не иска да види (или не му харесва) истината, него никакви факти не го интересуват и не му влияят.          



Но така или иначе, всеки отговаря за себе си. Например, аз зная, че ще отговарям пред Господа, не само за всяко лошо или грешно деяние, за всяка неверна, или лоша, и даже - за всяка празна дума, - но и за всяко премълчаване или незащитаване на Истината и правдата, - особено, когато това е от решаващо значение, за някого или за всички ни, какъвто е случаят с днешното световно, ДЕМОНОкратично "ВИРУСОБЕСИЕ", чиято цел е - лишаване на всички нас от дадената ни от Бога СВОБОДНА ВОЛЯ и от всички граждански права и свободи, - явно, за да не пречим на световното юдомасонско еврейство, да възцари над целия свят, свой лъжемесия, който християните наричат - човекът на греха, или Звярът Антихрист, в когото ще се всели самият сатана.            



Затова и сега няма да премълча поредното "дребно" свидетелство, че коронавирусната, световна медийна истерия е нагла лъжа и измама, натрапвана със силата на медиите, политиците и силовите служби на всички държави (и на първо място, на тайните юдомасонски организации, които са навсякъде и на всички нива, във всички държави).           



Без да споменавам имена, поне за сега (по разбираеми причини), ще кажа само, че по свидетелство на кметски наместник в недалечно от мен, селце, Общината е уведомила селските кметски наместници, че близките на всеки наскоро починал човек, ще получат 500 лева, ако подпишат, че човекът е починал от коронавирус!           



Това свидетелствам, само като допълнение към идващите отвсякъде свидетелства, че списъците с незначителния, за сега, брой заразени или починали от коронавирус (в сравнение с другите основни смъртоносни болести), са абсолютно манипулативни, понеже се попълват с имена на болни или починали от съвсем други болести, вкл. и с болни "без симптоми" (което си е НОНСЕНС!).     



И главният лост за принуда на лекарите и болниците, да поставят такива диагнози и да съставят такива списъци, са ПАРИТЕ И ЗАПЛАХИТЕ. Това се отнася и за журналистите, премълчаващи броя на реално боледуващите и реално умиращи всекидневно, хора, от напълно реални, вкл. заразни болести, но без лепната фиктивна диагноза - коронавирус, понеже, поне за сега, слава Богу, "СВИДЕТЕЛИТЕ НА КОРОНАВИРУСА", не са всесилни, колкото и да им се иска, защото над всички и над всичко е Волята Божия!  Амин.             




Григор Симов Божилов, село Парамун, община Трън, 68 годишен, бивш кмет на селото 1991 - 1995 г., сега - дребен селски стопанин - кравар;  - бивш политически затворник по времето на комунизма, прекарал 13 години в затворите, в периода 1970 - 1985 г.; автор на "Открито писмо" - апел за човешки права, до тогавашната европейска "Виенска Конференция" за сигурност и сътрудничество в Европа, подписано от шестима бивши политически затворници, вкл. Илия Минев, и предадено (от мен) в Американското посолство в София, 1986 г.; интерниран в Добруджа, в село Кайнарджа - 1987-88 година, заради откритото писмо; активист и Координатор на "Независимото Дружество за защита правата на човека в България", 1988 - 1990 година.          Господи, Благослови!  



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. nedovolen - Абсолютно вярно. Дори и с набеде...
24.05.2020 13:26
Абсолютно вярно. Дори и с набедените за починали /защо казват загинали, загива се във война, катастрофа/ броят е незначителен /Господ да ги прости/ и не е необходимо такава шумотевица.
От други болести умират много повече, за това не се шуми. Като казах катастрофи, годишно загиват много стотици. Осакатени са хиляди. Пак не се шуми.
След като всичко е по Божията воля и милост, следва хиляди пъти да се попитаме защо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312118
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031