Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02.2020 12:42 - Ново проучване твърди, че 148 милиона европейци мислят за таен еврейски Кабал управлява света
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 633 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 29.02.2020 12:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Ново проучване твърди, че 148 милиона европейци мислят за таен еврейски Кабал управлява света

 27 февруари 2020 г. Кайл Хънт  

http://www.renegadetribune.com/new-survey-claims-148-million-europeans-think-a-secret-jewish-cabal-runs-the-world/?fbclid=IwAR1nzFGC3Ib_JwZr71qEHOYEYlsvTi_JE9gYeSV3_yDjcEA-GFF8oCXGqx0

Умните хора не мислят, че евреите управляват света - те го знаят! И наистина ли толкова много е тайна?

Лигата за действие и защита, базирана извън Унгария, възложи проучване на 16 000 европейци, за да проучи колко „антисемит“ са станали. Интервюирани са 1000 души от 16 различни европейски държави, включително Австрия, Белгия, Чехия, Франция, Германия, Обединеното кралство и Полша. Резултатите бяха представени на конференцията на Европейската еврейска асоциация в Париж в понеделник.

Само за да е ясно, въпреки че тези цифри са доста надежда за нашата кауза, ние никога не трябва да вярваме на еврейски проучвания, особено когато целта е да покажем как „чумата“ на „антисемитизма“ се е разпространила и трябва да бъде подпечатана чрез правителството действие.

Цитирам констатациите от Daily Mail :

Пета част от европейците вярват, че потайният еврейски кабал контролира световната политика и икономика ...

Ако предположим, че има около 740 милиона европейци, това би означавало, че 148 милиона души в Европа знаят резултата.

Същият брой също така смята, че евреите „използват жертвата на Холокоста за собствените си нужди“

Не го правят? Защо иначе щяха да имат „оцелели“, които безкрайно куцат и изискват повече репарации и законодателство?

една четвърт от анкетираните се съгласиха с твърдението: „Политиките на Израел ме карат да разбирам защо някои хора мразят евреите“.

Покривайки палестинските домове в „скункс спрей“, бомбардира невинни палестинци в забвение (включително в училища и болници), изстрелвайки ги дори за приближаване до границата на родината на предците им, докато не са въоръжени, затварят и измъчват деца без никакви обвинения, принуждавайки ги да живеят в концентрационен лагер на открито и т.н., всички докато правят „гоими“ данъкоплатците вдигат сметката за зверствата - как някой може да си помисли, че това може да породи омраза?

Повече от една трета се съгласи с твърдението, че „по време на Втората световна война хората от нашата нация страдат толкова, колкото евреите“.

Докато евреите бяха хранени и облечени в лагери като Аушвиц - където можеха да пускат игри, да проведат приятелски футболен мач с охрана и да плуват в басейна с олимпийски размери - германците бяха изгаряни живи в огнени бомбени кампании в провинцията и останалата част от Европа беше опустошена от войната, като десетки милиони войници и граждани загубиха живота си във война, предизвикана от еврейски върховници. Писна ми от лъжите на Холокоста, който позволява на евреите да крият фактите за ужасите, посетени в Европа през Втората световна война, както и за зверствата, които са се случили преди от еврейските болшевики, като Холодомор и червен терор.

Европейската асоциация на евреите призова всички европейски лидери да приемат своя план за действие за борба с антисемитизма.

„Гоимите“ започват да мислят, че управляваме над тях. Нека използваме контрола си над техните правителства, за да накараме лидерите им да ги разбият, за да получат тази щура идея, че ние контролираме нещата от техните глави.

Планът включва приемането на работната дефиниция на Антисемитизма на Международния алианс за възпоменание на Холокоста ... Други елементи на плана включват назначаване на специален пратеник за борба с антисемитизма; училищата за мандатиране включват уроци по антисемитизъм; и законодателни забрани за антисемитски символи на публично място, включително нацистки изображения.

Наистина ли смятат, че тези мерки ще намалят броя на хората, които са против да бъдат управлявани от евреи? Може би по-малко хора ще докладват своите „антисемитски“ мисли за проучване, тъй като не искат новото НКВД да се впусне в домовете си, убивайки ги, че не обичат своите еврейски господари (наказанието за „антисемитизъм“ в съветския Съюзът беше смърт), но тези действия със сигурност ще доведат до още повече хора, които да знаят истината.

Равин Менахем Марголин, председател на асоциацията, заяви:

Ние като еврейски общности не можем сами да изкореним антисемитизма. След 20 години, занимаващи се с тази тема, стигнах до разбирането, че без значение колко училища посещаваме и без значение колко делегации довеждаме до Аушвиц, всичко това е просто капка в кофата. Затова разбрахме, че начинът за борба с антисемитизма е да се прехвърли отговорността на европейските правителства. "

Марголин признава тук, че евреите могат да огънат правителствата на Европа по своя воля, като по този начин доказват „антисемитските теоретици на конспирацията“.

Ежедневният мейл продължава да се занимава с това как евреите се чувстват притеснени от цялата „омраза“ и затова всички трябва да се наведете назад и да се откажат още повече от правата си, за да се почувстват по-сигурни.

  •  Саудитският монарх е домакин на израелския равин в Кралския дворец
  • Германия може да глоби социални медии до 50 000 000 евро за „реч на омразата“ 
image Кайл Хънт

Кайл е издателят на Renegade Tribune и основателят на Renegade Broadcasting , където е домакин на „Соларната буря“ . Той организира и Маршът на белия човек през 2014 г. и създаде филмовата адаптация на Hellstorm . Можете да изпратите поддръжка на: Kyle Hunt, PO Box 1052, Sorrento FL 32776. Биткойн адрес: 1AfppjYZddJzc2C15PXKMsnyBPjPJQezwA

Също може да харесате

image

#HappyGoy Билборд сега се вижда в Калифорния  11 април 2017 г. 

image 

Частно училище в Ню Йорк учи бели деца, че са родени расистки  3 юли 2016 г.

image

Високата култура на германските народи  24 декември 2017г




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. fun1001 - !! точноо така...
29.02.2020 21:58
трябва да се обучават Хората на Истината..
/ а ТЕ вкараха 'езика на омразата" в СМИ, с цел, съвсем да ни запушат Устата
... мракоБесна, античовешка сган....
страхотен материал,захари, и благодаря
цитирай
2. zahariada - Да
01.03.2020 08:45
И аз благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39754777
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031