Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.03.2019 08:19 - ЯБЪЛКАТА НА РАЗДОРА В ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ - Е СИДЕРОВ
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 1039 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЗАЩОТО, той е човека който иска най-много власт в управлението на България.

Сидеров си мечтае да стане президент, ако не успее може да се задоволи и с поста - премиер. Сидеров е най-голямата клюкарка в малката коалиция. В.Симеонов също е "нарцис" който се стреми към високите постове в управлението. А, що се отнася до Марешки, той пък иска власт в законодателната ни система. Целта му е да седне в стола на шефа на на здравното министерство, за да си прави каквото му скимне свързано с фалшивите лекарства (около 200 аптеки затвориха врати, заради новите наредби)... и да може да си пласира нелегалния петрол. Кой от тези тримата си плаща редовно данъците, няма сведения от НАП - крият се списъците, медиите нямат достъп до тях.


Освен това определени политици с неплатени данъци от БСП, ДПС и ОП правят всичко възможно да оклеветят останалите политици в управлението и държавния апарат, за да отклонят вниманието на данъчните от себе си. Например, вече дълбоко законспирирани са политиците от ранга на лидерът на социалистите (бивша седесарка)Нинова, Елена Йотова, която уж "пере парите на КТБ" - недоказано все още обвинение, политик с стремеж към Брюксел за висок пост и висока заплата,(щото са и малко 2 милиона лв в банката - лична собственост и куп апартаменти купени от неизвестен продавач и неплатени данъци от 2009 г. Чудя се на НАП що няма обвинения срещу нея, а я прикриват. Обикалят медиите и теливизиите, за да станат интересни, да всяват раздори и да предизвикват противоречия, срещу достойно заплащане,разбира се (те си плащат масрафа). Ходят на крак и се молят на редакторите да излъчат тяхното мнение по скандален начин.


Само "ПИК" изнесе сума документи в медиите, че Елена не си плаща данъците редовно, а в декларацията за собственост няма всички данни за апартаментите които притежава. Влезте в сайта на "Бивол" и вижте какво пише за Елена, Корнелия,Сидеров и Марешки. Доста негласни данни ще видите,данни които другите медии не смеят да изнесат в публичното пространство.


Сидеров беше една "мишка" в пространството на медиите ни преди да влезе в коалицията ОП. Беше изгонен за неприлично поведение от ТВ-СКАТ (собственост на В.Симеонов). Той се славеше като най-нахалния скандалджия в медията и в Бургаските и Пловдивските курорти (Сл.бряг, Несебър, Каваците, Пампорово, Бояна). Този скандалджия сега се пъчи и вади на показ "кирливите ризи" на опонентите си, отново за да отклони погледите от себе си. Симеонов не пада "по долу" от Сидеров като скандалджия - търси "под вола теле", което да издои като лимонче в коктейл от провокативни коментари и "фалшиви новини" съчинявайки небивалици срещу опонентите си.


След месец (на 26 май) ще ги видим нагледно - що за политици избираме като евроДепутати - дупедавците на днешната управленска система. Корупцията никога няма да отмине в миналото. Причината за това нашествие на подкупните ни политици е отново обвиняемата БКП - родила всевъзможни некомпетентни, нагли и провокативни политически изчадия в 100 годишното й управление на България. БСП го доказва с избирането на Елена за водач на евролистата си.



Гласувай:
6



1. dalida - Сидеров се скри от медиите
28.03.2019 06:43
къде ли си показва физиономията сега....ще го намеря, може да мине малко време докато го търся.....чичко Гугъл знае всичко за всички...

Макар че Гугъл плюс ( G+) дефакто вече е закрит и изтриват всички профили снимки и постове, Гугъл информацията се пази на облак, тази която има копия и в телефоните, лаптопите и таблетите на информаторите.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6159328
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031